Am pregătit salata asta foarte târziu în noapte, așa că îmi fac mea culpa pentru că imaginile nu sunt chiar ce trebuie. Dar sunt sigur că înțelegeți ideea. E o salată ușoară, foarte bună, și se face în doi timpi și trei mișcări. Eram patru persoane înfometate, dar pentru că era atât de târziu i-am convins că o să-i satur cu o salată. Aveam prin frigider două bucăți de sfeclă roșie ( am luat-o din supermarket gata fiartă, dar o poți fierbe și acasă, doar că durează foarte mult – cam o oră!) Mai aveam prin frigider și am folosit: • prosciutto crudo • pătrunjel • ceapă roșie • salată verde • usturoi • oțet balsamic
Am prăjit sfecla tăiată wedges (sferturi) în tigaie, cu ulei de măsline, oțet balsamic (2 lingurițe) și un cățel întreg pentru aromă. Sare + piper după gust. Iar ca dressing am folosit folosi uleiul și oțetul din tigaie.