Sunt foarte buni, dovadă că în bol n-au mai rămas mulți
Sunt și biscuitii mei preferați la cafea sau la ceai, așa că îi fac destul de des.
Ingredientele de mai jos ajung pentru 12 biscuiți.
De obicei folosesc 50 g de zahăr brun.
75 g de unt125 g de pastile de ciocolată4-5 linguri de miere175 g de făinăȘi 1 linguriță praf de copt, un praf de sare și 1/4 linguriță de bicarbonat de sodiu.Prepararea e foarte simplă și, dacă îi aveți prin preajmă, recomand să o faceți ajutați de copii.
Am început prin a amesteca făina cu praful de copt, sarea și bicarbonatul.Apoi am adăugat untul.Și am amestecat bine.Până când toate elementele s-au mixat și compoziția a căpătat această textură, fărâmicioasă.Apoi am adăugat zahărul brun.Și ciocolata.Am amestecat din nou.Și la final am pus mierea.Mierea a făcut compoziția omogenă așa că am putut să formez biscuiții cu mâna.Și cum spune o bună prietenă, “lucrurile arată perfect când sunt imperfecte“, nu m-am străduit să le dau o formă prea elaborată.I-am pus în tavă, apoi i-am trimis în cuptor pentru 12-15 minute, la 190 GC.
Iar la final arătau așa. Excelenți! Parol!
Salutare,
De unde ai luat pastilele de ciocolata?
Hello! Pastilele de ciocolata le-am luat din Carrefour de la raionul de cacao, ciocolata menaj, zahar vanilat, etc… Spor la biscuiti!