Acestea sunt cele patru feluri de nuci pe care le-am folosit în biscuiți: nuci obișnuite, nuci de macadamia, alune caju, alune de pădure
• Am folosit cam 30 g din fiecare tip.• 120 g unt• 125 g făină1/2 linguriță de praf de copt • 1/4 linguriță sare • 1 lingură de cacao• 1 ou• 120 g zahăr brunȘi am început așa: am bătut ușor oul,În alt vas am răsturnat peste făină ce mai era prin lingurițe (vezi mai sus).Apoi am amestecat bine cu o lingură,Într-un vas separat, am pus untul,peste care am răsturnat zahărul brun,iar textura arăta cam așa.Abia apoi am răsturnat peste ea și oul,urmat de mixul cu făină.După încă o repriză de amestecare, compoziția arăta așa.Am răsturnat peste ea și nucile sfărâmate și am amestecat din nou până când nucile s-au pierdut în compoziție în mod egal.Le-am făcut forme rotunde în palmă (am lăsat suficientă distanță între ele să nu atingă nici după ce încep sa se întindă) și le-am așezat în tavă, pe hârtia de copt, la 180 grade.13 minute mai târziu le-am scos din cuptor și arătau așa – home made S-aveți poftă! foto: Liviu Lupșa