Cred că ați aflat deja, se pare că porcul e mai sănătos decât puiul. Acum, până s-or decide (cercetătorii sau gurile rele sau nutriționiști sau mai știu eu cine) ce putem mânca ‘au ba, vă sugerez să mâncați echilibrat, gustos și sigur o să fie și foarte sănătos. Până una alta carnivorilor le propun acest dish. L-am gătit când a venit pe la noi o prietenă care nu prea gătește porc pentru că i se pare greu. Mi-am propus să o contrazic și am gătit aceste bunătăți chiar sub ochii ei:
Pentru garnitură m-am gândit la combinația asta: 100 g ciuperci pleurotus100 g ciuperci champignonCotletele se prăjesc timp de 2-3 minute pe câte o parte (depinde de grosime) în puțin ulei de măsline.
E important să fie făcută și garnitura simultan, pentru că e un fel de mâncare ce trebuie servit cald.Spre final am adăugat roșiile cherry!La final arăta așa. Sosul lăsat în cratiță după prăjeală poate fi pus peste carne!