Pentru o dimineață mai puțin obișnuită, în care m-am trezit cu poftă de ceva bun. Am folosit un pic de influențe mexicane și câteva ingrediente improvizate, după gust, anotimp și buget. Primul semn bun la rețeta asta e că toate ingredientele încap pe un tocător.
Și un avantaj e că nu-ți ia mai mult de 10 minute să o prepari.
Mi-am folosit imaginația și le-am așezat pe foaia de tortilla începându cu cașcavalul. Am pus mult pentru că o să se topească și o să sigileze celelalte ingrediente.
La fnal am adăugat din nou un pat de cașcaval, apoi am închis tortilla. Și am pus-o în tigaia încinsă, fără grăsime lăsându-o pe fiecare parte cam 3 minute.Până a prins această frumoasă culoare.Am tăiat porția în patru și am stropit-o cu ulei de măsline, apoi am aruncat peste felii puțin sare&piper.Buen provecho, para todos!
(scuzați-mi spaniola, e cam tot ce știu să zic și nu sunt foarte sigur că am zis în contextul corect ) )